Flensveiligheid 2.0 (PDF)

Geboute flensverbindingen zijn in potentie een mogelijk lekkagepunt met milieuschade of persoonlijk letsel tot gevolg. Steekpan.be biedt in het programma Flensveiligheid™ een aantal oplossingen om dit te voorkomen, en een aantal producten om de schade te beperken. Download hier de leaflet met onze mogelijkheden 2015 Flensveiligheid:

Download Flensveiligheid 2.0Tank op- en overslag (PDF)

Iedere industrie kent zo zijn eigen specifieke uitdagingen. Steekpan.be streeft er naar om met een uitgekiend gamma aan producten een aantrekkelijke partner te zijn voor de diverse industrie takken. Ook de Tank op- en overslag heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken waar wij hebben nagedacht over mogelijke oplossingen. Download hier onze leaflet met onze uitgekiende producten:

Download PDF bestandAlgemene flensprocedure (PDF)

Het maken van een flensverbinding vereist vakmanschap en opleiding. Om ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden de voortgang en kwaliteit van de flensverbinding te controleren kan men gebruik maken van Flangelabels. De bijgaande flens procedure kan gebruikt worden om het proces te beheersen. Het is vrij te gebruiken. De benodigde flangelabels kunt u bestellen via Steekpan.be. Flens registratie Algemene flensprocedure:

Download PDF bestandTurnaround (TAR) Services (PDF)

Een Turn Around of onderhoudsstop stelt zo zijn eigen eisen aan het flensbeheer.

Speciaal voor deze projecten heeft Steekpan.be een reeks aan oplossingen ontwikkeld om voor onze klanten vóór, tijdens en ná de fabrieksstop kosten, tijd, geld, middelen en het milieu te sparen. De bijgaande informatie flyer kan gebruikt worden voor inspiratie en een beknopt overzicht van wat mogelijk is. Maar wij realiseren ons dat ieder project uniek is dus onder het mom #durftevragen neem gerust contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Download PDF bestandSteekflens en het Milieu (PDF)

Zelfs bij een “oud” product zoals Steekpannen is er nog eenvoudig veel milieuwinst te boeken.

Zoals al onze oplossingen is ons milieubeleid ook gebaseerd op het K.I.S. principe. Wat wij in goed Nederlands vertalen als Simpel, doelmatig en werkbaar….. Lees hier hoe wij met geringe inspanning en slim nadenken onze carbon footprint met zo’n 25% weten te reduceren t.o.v. traditionele methodes en werkwijzen.

Download PDF bestandHeeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.