Over Ons

Steekpan.nl is in 2010 opgezet als industriële webwinkel voor testmaterialen. In 2013 is Steeklens.NL verzelfstandigd tot een onafhankelijke BV. De medewerkers van Steekflens BV hebben ieder op hun gebied hun sporen in de Industrie ruimschoots verdiend en staan garant voor een succesvolle, originele en nuttige webwinkel voor Industriële professionals.

Onder het motto, Steekpan.be vernieuwers met ervaring, staat het bedrijf garant voor:

  • Originaliteit en creatieve oplossingen
  • Zeer korte reactietijden
  • Een scherp prijsbeleid
  • Ontzorgen van de klant
  • Snelle levertijden
  • Toegevoegde waarde (kennis)

www.Steekpan.be is de eenvoudigste en voordeligste weg om al uw testmateriaal te bestellen. Alle standaard afmetingen zijn in op voorraad.

Heeft u een specifieke flens-wens, neem contact met ons op en laat onze specialisten voor u aan de slag gaan.

 

De Steekflens groep

Wij ontwikkelen steeds meer mogelijkheden om alles op en om  de flens te kunnen aanbieden. Ook onze webwinkels buiten Nederland zijn volop in ontwikkeling, verder zijn wij met Easyflange en Project Surplus volop onze Service aan het uitbreiden.

De Steekflens groep bestaat uit: Steekflens.nl, steekpan.be, Steckscheiben.de, blindplade.dk, blindspades.com, inssatsflans.se, lineblind.uk, obturateur.biz en spades.ae. Deze webwinkels beschikken over een ruim aanbod aan Steekpannen en flensgerelateerde onderdelen. Wij leveren daarnaast orifices, brilflenzen, flangemanagement, (tijdelijke) persmaterialen, etc.

MVO

Hier kunt u zien waar Steekflens aan doneert.